Bladwijzers in Twitter

bladwijzers

Tweets bewaren

Bladwijzers in Twitter geven de mogelijkheid om Tweets te bewaren. En dan zijn ze later ook gemakkelijk terug te vinden. Dit kan bijvoorbeeld interessant zijn als het om een tweet van een autoriteit gaat. Want een dergelijke tweet kun je gebruiken als bron van een artikel dat je schrijft. Zo zijn er nog meer redenen om een tweet te willen bewaren. Hier zijn de bladwijzers voor.


Waar gebruik je bladwijzers in Twitter voor?

Bladwijzers in Twitter gebruik je om Tweets te bewaren. Dat is zonder meer handig. Ik zal je hier een voorbeeld geven van hoe ik bladwijzers gebruik.

Ik gebruik Twitter voornamelijk om onderzoek te doen. Want Twitter wordt o.a. gebruikt door de mensen van Google. Als ze iets belangrijks de wereld in willen sturen, dan doen ze dat via Twitter. Neem bijvoorbeeld deze tweet:

tweet van gary iles bij de bladwijzers in Twitter
Hier vind je het origineel van deze tweet

Als SEO je lief is, dan is dit een belangrijke Tweet. Een tweet als deze van een autoriteit als het om SEO gaat is uiterst geschikt om te embedden. Want het vermelden van bronnen zorgt ervoor dat jij mij niet zomaar hoeft te geloven.Maar dan moet ik die tweet wel terug kunnen vinden. Nou, daar zijn die bladwijzers voor.

Tweet toevoegen aan bladwijzers

Tweet toevoegen aan bladwijzers<br>

Totale tijd: 1 minuut

Kies een tweet

Open het icoontje waarmee je de tweet kunt embedden
bladwijzer

Bladwijzer aanklikken

Daarna kun je de tweet toevoegen aan je bladwijzers.

Bronnen vermelden

Tweets van autoriteiten zijn goede bronnen en je kunt ze leuk embedden op je website, waardoor je beweringen kracht krijgen die ze zonder bewijzen niet zouden hebben. Bronvermelding is belangrijk voor alle beweringen op je website. Zorg dat je bewijst dat je het niet uit je duim gezogen hebt.

Social media worden vaak gebruikt voor onzin, pret, het ventileren van verontwaardiging en meer van dit soort zaken. Daar is niets op tegen, maar denk er ook eens aan dat je de social media kunt gebruiken om te leren en om bewijzen te verzamelen voor de zaken waar je op je website over schrijft. En dan heb je ook meer aan de tijd die je op de social media doorbrengt.

Ik heb je nu een voorbeeld gegeven van het zinvol gebruiken van bladwijzers zodat je belangrijke tweets later gemakkelijk terug kunt vinden.


Laten we contact houden

Ik wil je graag marketingtips sturen en soms een aanbieding

We beginnen met 5 simpele tips om klanten te krijgen

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Scroll naar boven