surveymonkey enquete laten maken
Home » Blog » Survey Monkey Momentive enquête laten maken

Survey Monkey Momentive enquête laten maken

surveymonkey enquete laten maken

Survey Monkey Momentive enquête laten maken

SurveyMonkey heet vanaf 27 augustus 2021 Momentive. Dit is een platform waar je erg mooie enquêtes kunt maken. Maar dit platform is niet eenvoudig en ook niet goedkoop (alles is relatief).

Er is een gratis basisversie, maar daar kun je niet zoveel mee. De volgende stap is een maandabonnement. Prijzen van SurveyMonkey kun je hier zien.

Review

Om een goed beeld te krijgen van wat er bij onze klanten leeft en waar er nog verbeteringen mogelijk zijn hadden we het idee opgevat om Monkey Survey in te zetten als tool. Alleen had niemand ervaring met de tool en het gebruik. Gelukkig was Judith bereid ons te helpen!

Samen hebben we de enquête door meerdere interactieve stappen geperfectioneerd en deze is nu naar alle klanten gestuurd!

Varian

Niet super eenvoudig

Momentive – SurveyMonkey is ook niet super eenvoudig te gebruiken. Dat komt niet doordat het ingewikkeld in elkaar steekt, maar doordat je zoveel mogelijkheden hebt. Hierdoor zie je al snel door de bomen het bos niet meer.

Maar je kunt er wel prachtige enquêtes mee maken, met pagina logica zodat je mensen geen overbodige vragen stelt, met een mooie NPS en nog veel meer.

Een van de zaken die je bij SurveyMonkey hebt is pagina logica. Door pagina logica kun je voorkomen dat je enquête “gezeur” wordt.

Pagina logica

Je vraagt aan je respondent: “Bent u geïnteresseerd in ….”. De respondent mag “ja” of “nee” zeggen.

Met pagina logica kun je doorvragen als je respondent “ja” zegt. En als je respondent niet geïnteresseerd is, dan vraag je niet door.

Welke vragen volgen op de vraag of iemand geïnteresseerd is hangt af van het antwoord. Dat is pagina logica.

Momentive – SurveyMonkey enquête laten maken

Als je dat wilt kun je het laten maken van je SurveyMonkey enquête aan mij uitbesteden. Neem contact met me op, dan praten we verder.


SurveyMonkey is een prachtige tool, maar het is niet de enige tool waar je een enquête mee kunt maken. Afhankelijk van wat je precies wilt doen, zou je ook eens kunnen kijken bij Google Forms enquêtes. Vooral als je geen of nauwelijks budget hebt.

En een NPS kun je ook maken met MailerLite. Dat is een e-mailmarketing programma waardoor het minder logisch lijkt hiermee te werken als je uitsluitend een NPS wilt maken, maar het kan eventueel wel.

Over de auteur

Scroll naar boven